BURNO U PARLAMENTU BiH, DUŠANKA MAJKIĆ U NEVJERICI: Pogledajte kako je Denis Bećirović zatražio da se presuda ratnom zločincu Radovanu Karadžiću uruči Miloradu Dodiku (VIDEO)

Oštra reakcija poslanika SDP-a BiH u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Denisa Bećirovića.

  • Politika

  • 13. Jul. 2021  13. Jul. 2021

  • 2

Potpredsjednik SDP-a i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Denis Bećirović oštro je reagirao u Parlamentu BiH i zatražio da presudu zločincu Radovanu Karadžiću treba dostaviti Miloradu Dodiku da vidi, kako je rekao, "kako prolaze oni koji udare na Bosnu i Hercegovinu".

„Bosanskohercegovački i bošnjački političari ostavljaju presude sudova UN-a u arhive, a Dodik izvlači presude iz arhiva na način da veliča zločince. Moramo uvesti nultu toleranciju na svaku pomisao razbijanja države Bosne i Hercegovine. Došlo je vrijeme da implementiramo sudske presude“ poručio je Bećirović.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...