ŠOK U BANJOJ LUCI: Pogledajte trenutak kada se, minutu prije kraja utakmice, 8.000 navijača Borca uhvatilo za glavu…

Borac je ispao iz Lige prvaka. U revanš meču prvog pretkola Lige prvaka prvak BiH je pobijedio Cluj s 2:1, ali to nije bilo dovoljno za prolazak.

  • Sport

  • 14. Jul. 2021  

  • 1

Golovima Vranješa i Moraitisa Borac je stigao do produžetaka.

Cluj je bio aktivniji protivnik u prvom produžetku. Imali su posjed i tražili gol za prolazak dalje, ali je odbrana Borca igrala vrlo disciplinovano. U 94. minuti su imali gosti dobru priliku, ali je Ćatković odbranio udarac Deaca sa 20-ak metara.

I u drugom produžetku ista slika. Gosti imaju inicijativu, domaći se brane. U 112. minuti Camora je pogodio stativu. Do silno željenog gola Rumuni su stigli u 118. minuti kada je na fantastičan način pogodio Chipchiu. 

Pogledajte ključni trenutak utakmice u Banjoj Luci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...