PROCURILE SNIMKE IZ RIMA: Jose Mourinho i Edin Džeko u glavnim ulogama...

Nova avantura za Josea Mourinha je počela početkom jula kada je i zvanično počeo pripreme sa Romom.

  • Zabava

  • 14. Jul. 2021  14. Jul. 2021

  • 0

Sluteći prema samom početku portugalski stručnjak će se pobrinuti da atmosfera među igračima bude na zavidnom nivou. Već je uveo i niz noviteta na treninzima, a scena sa zajedničke večere ga je ostavila bez riječi.

Mourinho je na Instagramu objavio video kako igrači Rome zajedno pjevaju himnu Vučice uz opis: "Bez riječi."

Među glavnim akterima bio je i Edin Džeko koji je u sav glas pjevao pjesmu koju je prvi put 1975. godine otpjevao Antonello Venditti.

Igrači Rome su mahali bijelim maramicama, a jednom trenutku su se svi popeli na stolice i napravili spektakularan prizor.

Inače, Mourinho je na jednom od prvih treninga jasno Džeki dao do znanja koliko mu je važan. S bh. napadačem je razgovarao pred ostatkom stručnog štaba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...