AMELA ŠEHOVIĆ MEHMEDAGIĆ, SUPRUGA DIREKTORA OSA-e, DEMANTUJE "AVAZ": "Iz naše kuće ništa nije izuzeto; SIPA i FUP odbili su da sudjeluju u ovom cirkusu"

Nakon hapšenja Osmana Mehmedagića, direktora Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) BiH, putem društvenih mreža oglasila se i njegova supruga Amela Šehović Mehmedagić komentirajući neistinite navode u sarajevskom dnevnom listu.

  • Mini market

  • 15. Jul. 2021  15. Jul. 2021

  • 10

U svom komentaru priložila je dvije fotografije, kuće u kojoj živi sa suprugom, te fotografiju na kojoj je kuća koja je u medijima predstavljena kao njihova.

Kuća za koju tvrdi da u njoj žive kaže jeste mali, ali je njima „dvorac iz bajke“, te da se nalazi na Hrasnom Brdu koje je, spomenuti medij, kako piše ona, predstavio kao elitno naselje.

Također, tvrdi kako je laž da je prilikom nelegalnog ulaska u njen dom od strane pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo, bez naloga suda, što su SIPA i FUP odbili, nešto izuzeto. "Ama baš ništa nije izuzeto", tvrdi Amela Šehović.

Ilustracija: Facebook/Amela Šehović Mehmedagić

(SB/Hayat.ba) 

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...