O OVOME BRUJI ŠPANIJA: Miralem Pjanić objavom na društvenim mrežama podigao veliku prašinu, je li ovo znak da je gotovo!?

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić ovog ljeta će, prema svemu sudeći, napustiti Barcelonu.

  • Sport

  • 19. Jul. 2021  19. Jul. 2021

  • 0

U katalonskom klubu žele što prije da prodaju nekoliko fudbalera kako bi riješili finansijske probleme, a na listi "otpisanih" nalazi se i Pjanić.

Barcelona je nedavno ponudila bh. reprezentativcu sporazumni raskid saradnje i mogućnost da bez obeštećenja pronađe novi klub, ali je Pjanić odlučio da odbije tu ponudu.

Pjanića prethodnih dana najviše povezuju sa povratkom u Juventus, ali sada se u priču uključio i Inter te je, prema pisanju "Calciomercata", njegov agent Fadil Ramadani već u pregovorima s klubom sa Meazze.

Špekulacije je dodatno "podgrijao" i Pjanić objavom na Instagramu. On je objavio fotografiju aviona i najavio da ide na put, a mnogi vjeruju da to ima veze s njegovim transferom.

Opis nije dostupan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...