PROCURILI DETALJI O MISTERIOZNOJ MANEKENKI: Ko je Özilova bivša za koju je Mourinho tvrdio da je spavala sa svim igračima Intera i Milana? (FOTO)

Španski "El Confidencial" objavljivao je tokom proteklih sedam dana godinama stare i tajno snimane razgovore u kojima predsjednik Real Madrida Florentino Perez blati sve, od igrača, trenera i legendi kluba pa do novinara i medija.

  • Sex i grad

  • 19. Jul. 2021  19. Jul. 2021

  • 0

Postoji i snimak na kojem se može čuti kako Perez komentira Mesuta Özila, njegovu neimenovanu djevojku i probleme s njom na koje je Özilu ukazao upravo Mourinho.

"Özil je ovdje došao sa 21 godinom. On je treća generacija Turaka i otkrivao je Madrid. Nije imao ništa ovdje. Nije bilo drugih Turaka i nije imao djevojku. Onda mu se naglo promijenio stil života, pao je na jednu italijansku manekenku iz Milana. Imao je privatni avion, letio bi tamo, seksali bi se i onda bi se vratio", rekao je Perez pa dodao:

"Jednog dana je naljutio Josea Mourinha, koji je u šali rekao: 'Hej, Özile, idiote, daj da ti sada nešto kažem, da ti se obratim kao da sam ti otac. Djevojku s kojom izlaziš su je*ali svi igrači Intera i Milana, uključujući i štabove oba kluba.' Özil ju je brzo ostavio."

alt

alt

alt

Saznalo se i o kome je riječ

Španski mediji brzo su otkrili i ko je manekenka koja se spominje. Tvrde da je spomenuta dama iz Milana Venecuelka Aida Yespica, koja danas ima 38 godina.

Kako pišu brojni mediji u Italiji, Yespica se 2003. godine preselila u Milano, gdje se bavila manekenstvom. Smatrali su je seks-simbolom, a nastupala je i u brojnim reality showovima.

Nekoliko puta se fotografirala u golišavim izdanjima, a poznata je i po vezi s nogometašem Matteom Ferrarijem, s kojim je dobila sina.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...