RONALDOVA DRAGA ZAPALILA INSTAGRAM: Golišavom fotografijom s jahte ekspresno je prikupila dva miliona lajkova (FOTO)

Par je trenutno na luksuznoj jahti, kojom se, kao i ostalim blagodatima svog raskošnog života, često vole pohvaliti na društvenim mrežama.

  • Sex i grad

  • 19. Jul. 2021  19. Jul. 2021

  • 0

Nevjenčana partnerica planetarno slavnog 36-godišnjeg nogometaša Cristiana Ronalda i biološka majka jednog od njegovo četvero djece, 27-godišnja Georgina Rodriguez objavila je na svom Instagram profilu golišavu fotku na kojoj je u prvom planu njezina stražnjica.

Georgina trenutno uživa na odmoru s Christianom na luksuznoj jahti, kojom se, kao i ostalim blagodatima svog raskošnog života, često voli pohvaliti na društvenim mrežama.

- Nasukana sirena - napisala je manekenka u opisu crno-bijele fotografije sa sunčališta na jahti na kojoj pozira okrenuta leđima.

Objava je u kratkom vremenu prikupila gotovo dva miliona lajkova, a u komentarima su joj se javili brojni obožavaoci pišući joj da izgleda božanstveno i hvaleći njezinu utegnutu figuru.

Podsjetimo, Georgina je jedna od brojnih zvijezda koje su prošle sedmice prošetale crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Cannesu.

imageFoto: Valery Hache

Manekenka se na crvenom tepihu za premijeru filma "Francuska" reditelja Brune Dumonta pojavila u dugoj pripijenoj haljini smeđe boje, koja je istaknula sve njene obline.

Par je u vezi već četiri i pol godine, a Georgina, uz svoju trogodišnju kći Alanu Martinu, ravnopravno odgaja ostalo troje Ronaldove djece - četverogodišnje blizance Evu i Matea, koje je Ronaldo dobio 2017. uz pomoć surogat majke u SAD-u, te 11-godišnjeg Cristiana Ronalda Jr., Ronaldovog najstarijeg sina, nad kojim ima puno starateljstvo, a javnosti nikada nije otkrio identitet njegove majke.

imageFoto: Valery Hache

Pričali su o tome kako su se Georgina i Ronaldo upoznali u junu 2016., dok je ona radila kao prodavačica u Madridu. Pogledi su im se susreli između lutaka u Gucciju i, prema njihovim pričama, bila je to – ljubav na prvi pogled.

U intervjuu za italijansko izdanje časopisa "Elle" otkrila je da su od prvog trenutka osjećaji bili obostrani.

imageFoto: Valery Hache

- Prvi susret s Ronaldom bio je u Gucciju gdje sam radila kao prodajni asistent. Danima kasnije ponovno smo se vidjeli na eventu jednog drugog brenda. Tada smo mogli razgovarati u opuštenoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja. To je bila ljubav na prvi pogled za nas oboje – rekla je Georgina.

(Jutarnji list)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...