DŽEKO U DUBROVNIKU OTVARA STEAK HOUSE: Mjesečnu kiriju plaća...

...čak 10.000 eura.

  • Show

  • 21. Jul. 2021  22. Jul. 2021

  • 2

Prije nekoliko dana kapiten bh. fudbalske reprezentacije BiH zajedno sa suprugom Amrom, te svojim dugogodišnjim prijateljima bračnim parom Sarah Čerkez i Arminom Hadžićem, nagovijestio je otvaranje steak housea koji će se zvati “Ezza”.

Svoj novi ugostiteljski objekat Dijamant će otvoriti za 15 dana. Kako Faktor saznaje, potpisan je višegodišnji ugovor za korištenje prostora, a mjesečna kirija iznosit će 10.000 eura.

U ovom prostoru u Dubrovniku ranije je bio je poznati japanski restoran Takenoko.

Šef kuhinje u ovom ekskluzivnom restoranu “Ezza” bit će Edin Džemat.

Ovaj Bosanac sa adresom u Švedskoj jedan je od najboljih kuhara u Skandinaviji. O njegovim kvalitetima svjedoče brojne međunarodne nagrade i priznanja, između ostalih i to da je bio kapiten kulinarske reprezentacije Kraljevine Švedske. Kuhao je i za Billa Gatesa, Eltona Johna, švedskog kralja i kraljicu…

Podsjetimo, Džeko je u Dubrovniku prije dvije godine zajedno sa svojim prijateljem Mihom Obradovićem otvorio i nargila b “Ritual”.

(072info.com) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...