SVEĆENIK JE ELLI DVORNIK NA PRIČESTI REKAO: "Tata ti je narkoman"; A ona njemu... (VIDEO)

Ella Dvornik objavila je na svom TikTok profilu video u kojem opisuje svoju prvu pričest, na kojoj je doživjela da je svećenik vrijeđa, kako nju, tako i njenog sada pokojnog oca, voljenog muzičara Dinu Dvornika.

  • Show

  • 22. Jul. 2021  22. Jul. 2021

  • 3

"Nažalost, istinita priča od riječi do riječi. I dalje vjerujem da vjera nema veze s crkvom", piše Ella, prenosi Index.hr.

"Ja na pripremi za prvu pričest: 'Velečasni, zašto toliko mrzite sve? Zar nije vjera o slobodi i ljubavi? Zar ne voli Bog svu svoju djecu?'", napisala je Ella.

https://www.tiktok.com/@elladvornik/video/6987417499738426630?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.b92.net%2F&referer_video_id=6987417499738426630&refer=embed

"Velečasni: 'Ti ne možeš da se pričestiš. Tata ti je narkoman i odašilješ negativnom energijom. Javit ću tvojim roditeljima da te izbacujemo iz vjeronauke'", dodala je Ella, citirajući svećenika.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...