SAMOUVJERENA, NEODOLJIVA, PRELIJEPA: Adriana Lima pozirala u toplesu (FOTO)

U junu je napunila 40 godina.

  • Sex i grad

  • 22. Jul. 2021  23. Jul. 2021

  • 0

Atraktivna Brazilka na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju na kojoj pozira u gaćicama i cipelama na štiklu, a rukama je prekrila gole grudi.

U garderoberu, manekenka samouvjereno pozira, njena pojava je izazvala i veliki broj komentara: "Zapanjujuće kako izgledaš", "Neodoljiva", "Prelijepa žena"...

Iako je prošlog mjeseca napunila 40 godina, čini se da se nije puno promijenila u odnosu na vrijeme kada je bila Victorijin anđeo - stav, izgled, sigurnost - sve je bilo na mjestu.

(Nezavisne novine) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...