BRUKA BANJALUČANA OBIŠLA SVIJET: Pogledajte kako je Borac ponižen od autsajdera i već u prvoj utakmici se oprostio od Europe

Banjalučki Borac poražen je u drugom pretkolu Konferencijske lige u Belfastu od ekipe Linfielda rezultatom 4:0.

  • Sport

  • 23. Jul. 2021  23. Jul. 2021

  • 0

U drugoj minuti susreta, nakon ubačaja s desne strane, Pavlović odlično brani zicer Manzingi. Odbrana bh. prvaka loše reaguje, lopta dolazi do Michaela Newberryja, koji zabija za 1:0.

Već u narednom napadu Pavlović spašava između Manzinge, a zatim stvaraju još nekoliko opasnih situacijama pred golom Borca, koje, međutim, ne koriste.

Borac tek u 19. minuti prvi put prijeti. Amar Begić šutira, golman domaćeg tima Johns odlično brani.

Jamie Mulgrew u 75. minuti zabija za 3:0, a u nadoknadi meča potop Borca je završio Callacher za konačnih 4:0.

Pet minuta kasnije, Linfield stiže do drugog gola. Fallon odlično proigrava Christyja Manznigu, a ovaj zabija za veliku prednost domaćeg tima od 2:0.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...