ZDRAVKO MAMIĆ IZ MEĐUGORJA ZATRESAO HRVATSKU: "Pitate se zašto sam to učinio? Sad ću vam reći..."

Najtraženiji bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić oglasio se iz Međugorja.

  • Regija

  • 23. Jul. 2021  23. Jul. 2021

  • 2

Nakon što je Zdravko Mamić u tajnosti u srijedu podmirio cijeli dug prema Hrvatskoj, odnosno uplatio u državni budžet 52 miliona kuna, u četvrtak navečer oglasio se i na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, iz DORH-a je u četvrtak i službeno potvrđeno da je Marina Mamić uplatila 44,5 miliona kuna u gotovini, čime je novčani dio pravosnažne kazne njezinom suprugu zbog izvlačenja 52 miliona kuna iz Dinama u potpunosti podmiren.

DORH se obavezao da će, nakon što Marina Mamić uplati dosuđenu novčanu kaznu, obustaviti postupak ovrhe nad njegovim nekretninama koji je bio pokrenut kako bi država prisilno naplatila novčani dio presude.

Mamićev status u nastavku prenosimo u cijelosti:

- Nikad u povijesti na jednog čovjeka, koji je u hrvatski sport iz inozemstva donio milijarde kuna, nije bio organiziran bešćutan lov. Nikad u povijesti nije naređeno da se jednu osobu pošalje i osudi u leglu kriminala, na mjestu gdje su jedini zakon reket, lopovluk i ucjena.

Nikad se nisu kriminalci, političari i mediji ujedinili kako bi uništili jednu osobu i njegovu obitelj. Nikad u povijesti nije osuđen čovjek za kojeg su svi svjedoci tužiteljstva, pravni autoriteti i oštećenik rekli da je nevin. Nikad u povijesti nije osuđen čovjek koji je iz 9. kruga pakla nogometni klub digao u nebesa.

Nikad u povijesti nije čovjek kojeg su osudili lopovi pokrenuo reformu pravosuđa i u zatvor smjestio krivosuce koji su ga reketarili.

Nakon što sam svoj život posvetio izgradnji hrvatskog sporta, Dinama i reprezentacije, o čemu sve govore rezultati istih, u tišini sam žrtvovao egzistenciju svoje obitelji i tražio ženu svoga života da uplati 52 milijuna kuna u hrvatski proračun. Učinio sam to na osnovi presude koju su donijeli sluge zla, ljubitelji keša, sisači državnih para, pijanice, jadnici i izrabljivači, čije će boravište zauvijek biti između zatvora i stupa srama, iako sam imao svako pravo da ne učinim tako.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...