ODMAH JE DOBILA OTKAZ: Pogledajte šta je uradila njemačka reporterka uoči javljanja uživo...

Na snimku se čuje i kako se svjedoci njezinog čina smiju iz pozadine, nakon čega se ona ponovno okreće prema svom snimatelju.

  • Šareni svijet

  • 23. Jul. 2021  23. Jul. 2021

  • 0

Njemačka TV reporterka dobila je otkaz nakon što je snimljena kako se namjerno prlja blatom prije izvještavanja iz grada pogođenog poplavom, piše "Daily Mail".

Susanna Ohlen (39) namazala se blatom kako bi prodala priču da je pomagala u naporima čišćenja u njemačkom gradu Bad Munstereifelu, koji je teško nastradao u poplavama koje su u Njemačkoj odnijele 128 života.

RTL.de objavio je članak pod naslovom "Čišćenje nakon poplave: Reporterka RTL-a pomaže u raščišćavanju Bad Munstereifela".

No, slučajni prolaznik snimio je Susannu Ohlen kako se prije javljanja uživo maže blatom i taj video objavio na društvenim mrežama.

TV kuća ispričala se zbog poteza svoje novinarke: "Pristup naše reporterke u kontradikciji je s našim principima i standardima. Zbog toga smo dotičnoj novinarki dali otkaz čim smo čuli šta je učinila."

Na snimku se čuje i kako se svjedoci njezinog čina smiju iz pozadine, nakon čega se ona ponovno okreće prema svom snimatelju.

Ohlen je radila na RTL-u od 2008. godine i vodila je, među ostalima, emisije poput "Dobra večer, RTL", "Dobro jutro, Njemačka" i "Point 12".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...