I SRCE I RAZUM OVAJ PUT KAŽU ISTO: Velež očekuje pravo bogatstvo ukoliko ”preživi” Atinu

Samo hrabro.

  • Sport

  • 23. Jul. 2021  23. Jul. 2021

  • 0

Fudbaleri mostarskog Veleža priredili su svojim navijačima ono što su starije generacije prepričavale da se dešavalo kroz historiju, igra se u Evropi, a pobjeđuju se velikani, pišu Sportske.ba.

To se sinoć i desilo. Na Grbavicu je došao slavni AEK, a kada su svi mislili da je to maksimum ekipe koju s klupe predvodi fenomenalni Feđa Dudić, ukazao se Omar Pršeš, koji je eurogolom začepio usta svima onima koji su sumnjali u najveći hercegovački klub.

Vidjelo se tada da Velež neće biti samo posmatrač u ovom meču, a potvrdu toga je dao Dženan Zajmović kada je u 52. minuti iz skoro nemoguće pozicije u potpunosti preokrenuo rezultat.

Meč je završen sa 2:1, a fudbaleri Veleža u Atinu odlaze s realnom nadom da će zaigrati treće pretkolo Konferencijske lige.

Ukoliko "Rođeni" uspiju sačuvati prednost i plasiraju se u treće pretkolo Konferencijske lige, inkasirat će pravo bogatstvo u vidu od 550.000 eura.

I previše je razloga zbog kojih će Velež u Atini igrati kvalitetno barem kao na Grbavici.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...