LUDNICA U LIVNU: Oženio se Mate Rimac, po mladu je došao u najskupljem automobilu viđenom na ovim prostorima, pjevali Bajaga i Zabranjeno pušenje...

Za razliku od intimne ceremonije u Splitu s 30-ak uzvanika u Titovoj vili Dalmacija, velika fešta s nekoliko stotina uzvanika održala se u Livnu nasred polja u velikom šatoru.

  • Show

  • 25. Jul. 2021  

  • 0

Katarina Lovrić (29) i Mate Rimac (32) i crkveno su se vjenčali u crkvi u Livnu, odakle su oboje rodom.

Za razliku od intimne ceremonije u Splitu s 30-ak uzvanika u Titovoj vili Dalmacija, velika fešta s nekoliko stotina uzvanika održala se u Livnu nasred polja u velikom šatoru.

Pred šator su od jutra dolazili kamioni s cateringom, a gostima je navodno bilo zabranjeno fotografiranje svadbe. Pred kuću inovatora i poduzetnika u mjestu Lištani gosti su pristizali autobusima, a pažnju je plijenila žuta Nevera.

Foto: Pixsell

Pred Katarininom kućom u Odžaku došli su trubači u kombiju leskovačkih tablica. Zaštitara je bilo mnoštvo, na svakom koraku i uz cestu kojom je prolazila kolona automobila s uzvanicima. Kako kažu mještani, Mate je pozvao sve Livanjce na feštu i sutradan.

image

Na postavljenoj bini su se prema nekim informacijama, izmjenjivala poznata  imena – Bajaga i Zabranjeno pušenje, dok je na samom vjenčanju navodno zapjevao mladi Matija Cvek.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...