DRAGAN BURSAĆ OGOLIO SVE DO KRAJA: „Dodik je kalkulant i kukavica, spot je bio već smontiran. Schmidt će biti efikasniji u radu, a tako se Dodiku trese novčanik…“

Novinar i kolumnist iz Banje Luke Dragan Bursać gostovao je programu Face televizije.

  • Mini market

  • 25. Jul. 2021  

  • 0

Bursać je komentirao Inzkovo nametanje Zakona o zabrani genocida i veličanje ratnih zločinaca i potpisivanje peticije i otcjepljenju u Republici Srpskoj.

-Ovaj zakon se mora primjenjivati. Bit će otpora u RS-u. Tužilaštvo će imati lagan posao. U Banjoj Luci nema gužvi na potpisivanju Dodikove peticije. Opozicija ga ne tapše. Već je spustio lopticu. Dodik je kalkulant i kukavica.

Pokušava izigravati većeg četnika od četnika iz opozicije. Dodikov spot je bio već smontiran. Znao je za Inzkovu odluku. Schmidt će biti efikasniji u radu, a tako se Dodiku trese novčanik. Ako se počnu otvarati afere SNSD-a, to će ga uništiti više nego izmicanje stolice. Dio porijekla imovine bit će zanimljivo pratiti. Mene brine što je ideološka osnova politike opozicije jednaka ideološkoj osnovi vlasti. Po ljudskom zakonu Srbija i RS su trebali prvi donijeti ovakav Zakon. Draško maneken ultranacionalističkog pokreta.Vrijeme je da djeluje međunarodna zajednica“, kazao je, između ostalog, Dragan Bursać.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...