STRAŠNO: Golfom udario sugrađanina i nastavio ga voziti na haubi

Osobi S. A. je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja u Tesliću, gdje su mu konstatovane tjelesne povrede u vidu posjekotina na glavi i lijevoj šaci.

  • Hronika

  • 26. Jul. 2021  26. Jul. 2021

  • 0

Policijaci u Tesliću zaustavili su u subotu uvečer automobil Golf, kojim je upravljao M. H. B., a na čijoj se haubi nalazila osoba čiji su inicijali S. A.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Doboj, S. A., koji se nalazio na haubi, imao je vidne povrede na glavi i ruci. Obje osobe su sa područja Telsića.

- Policijski službenici su utvrdili da je na području opštine Teslić lice inicijala S. A. stalo ispred vozila kojim je upravljalo lice inicijala M. H. B., koje je krenulo vozilom na njega, udarilo ga i nastavilo vožnju, pri čemu je na poklopcu motora ostalo lice inicijala S.A. - rekli su iz PU Doboj.

Osobi S.A. je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja u Tesliću, gdje su mu konstatovane tjelesne povrede u vidu posjekotina na glavi i lijevoj šaci.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je kod S. A. prisutna koncentacija alkohola u organizmu u iznosu od 1,91 g/kg, a kod osobe inicijala M. H. B. 0,24 g/kg.

Dežurni tužlac OJT Doboj događaj je okvalifikovao kao krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i nepružanje pomoći, prenosi "Hayat".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...