“JA SAM HTIO NEŠTO DRUGAČIJE”: Haris Džinović o vili koju je gradio tri godine, a izgradnja je koštala…(FOTO)

"Bio sam totalno imun. Nije me iritiralo ni diralo. To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda", iskren je bio pjevač.

  • Estrada

  • 26. Jul. 2021  26. Jul. 2021

  • 0

Pjevač Haris Džinović poslije tri godine uselio se nedavno u novu luksuznu vilu u Beogradu, na kojoj je pažljivo radio sa suprugom Melinom, a čija vrijednost se procjenjuje na oko dva miliona eura.

"To je bila teška muka. Tri godine, ali eto, i to smo završili. Jedan zid sam pomjerio i to je bilo sve, što nije bila velika investicija i nije bilo puno posla", rekao je Haris pa otkrio i da je neke stvari prepustio supruzi, prenosi "Blic".

FOTO: MILAN ILIĆ/RAS KOMBO(Foto: Milan Ilić/RAS KOMBO)

"Bilo je dosta Melininih detalja. Dnevni boravak i još neke stvari je Melina s arhitektom pozavršavala. Uglavnom se ne treba tu ženama petljati, jer uvijek bude sve po njihovom pa sam se sklonio. Melina je umjetnik", izjavio je, a na pojedine naslove u medijima se nije previše osvrtao.

"Bio sam totalno imun. Nije me iritiralo ni diralo. To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda", iskren je bio pjevač, ali je i priznao da kuća nije onakva kakvu je želio.

"Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam sasvim drugačije. Stjecajem okolnosti je tako ispala i sretan sam i zadovoljan što jeste. Ja sam htio nešto drugačije malo, ali ovo je bolje ", rekao je pjevač u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

"Nismo se davno uselili u kuću, možda prije dva mjeseca, ja još kasnije. Još nisam tu pronašao neki svoj kutak, veliki je to prostor. Nije kao što je bilo u prethodnoj kući, da je sve na svom mjestu, još su neke stvari i na podu, tako da lutam još oko tih kutaka da vidim šta će se tu desiti", otkrio je Haris.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...