"MOGAO JE DOVESTI ČAK I DO KRVOPROLIĆA…": Igor Crnadak otkrio Dodikov jezivi plan, evo šta se događalo iza zatvorenih vrata (VIDEO)

Gost Dnevnika 3 FTV-a bio je Igor Crnadak, bivši ministar vanjskih poslova BiH.

  • Politika

  • 28. Jul. 2021  28. Jul. 2021

  • 5

"Srpska reprezentacija, kako oni sebe zovu, SNSD i njihovi partneri, zapravo, krše zaključke NSRS-a već godinu i po dana, jer su takvu odluku donijeli još u februaru prošle godine zbog pitanja poljoprivrednog zemljišta i odluke Ustavnog suda. Vidjećemo da li će sada to ispoštovati. Odgovor na pitanje šta dalje treba da daju vladajuće većine."

Crnadak navodi da je peticija stranačka aktivnost SNSD-a.

"U ovakvim situacijama nema potrebe davati podršku jednoj politici koja je za Republiku Srpsku, u suštini, pogubna. To je politika koja je donijela nevjerovatnu korupciju u RS, ogromna zaduženja. U jednoj smo jako, jako teškoj situaciji. I dalje mislim da to ne treba potpisivati i, na kraju krajeva, vidimo i reakciju da narod uopšte to masovno ne potpisuje. Mislim da je PDP prethodnih dana imao jednu razumnu, stabilizirajuću ulogu.

Pogledajte šta je Crnadak rekao o Dodikovim radikalnim prijedlozima, koji su mogli završiti krvoprolićem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...