OGLASILA SE KĆERKA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: "Na slici ja..."

Ona je uz selfi fotografiju ostavila i prigodan opis.

  • Društvo

  • 28. Jul. 2021  28. Jul. 2021

  • 3

Nakon informacija da se udaje, koje su jučer objavili mediji u Sarajevu, Jasmina Izetbegović, kćerka Bakira Izetbegovića, predsjednika SDA, reagirala je na svom Instagramu.

Ona je uz selfi fotografiju ostavila i prigodan opis.

alt

– Na slici ja kako se aktivno bavim svojim životom i još aktivnije ne petljam u tuđe. To vam je bolje od bilo kakve kreme, šminke i filtera – napisala je Jasmina.

Kako su mediji jučer objavili, njen izabranik je Ćamil Humačkić iz Stoca. Navodno Humačkić živi u Njemačkoj, gdje je bio uspješan na poslovnom planu, a neki tvrde da se vratio u BiH, piše Crna-hronika.info.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...