MARILYN MONROE TRENUTAK: Charlize Theron "uhvaćena" u neugodnoj situaciji… (FOTO)

Cijela scena podsjetila je na slavnu scenu Marilyn Monroe iz filma "Sedam godina vjernosti".

  • Show

  • 28. Jul. 2021  28. Jul. 2021

  • 1

Glumica i oskarovka Charlize Theron (45) nedavno je "uhvaćena" u neugodnoj situaciji.

Glumica je u Los Angelesu posjetila plesni studio i zatim otišla u kupovinu. Nosila je kratku traper haljinu, crnu zaštitnu masku i bijele natikače.

 24sata

Jedna od najljepših glumica spletom okolnosti pokazala je paparazzima šta nosi ispod svoje haljine. I pored te neugodnosti, nastavila je s onim što je radila ne obazirući se na fotoreportere.

U jednom trenutku se sagnula, a vjetar joj je podigao haljinu te su paparazzi uhvatili trenutak u kojem su se vidjele crne gaćice.

24sata(Foto: GAPZ, SXAC)

Cijela scena podsjetila je na slavnu scenu Marilyn Monroe iz filma "Sedam godina vjernosti", navodi 24sata.hr.

Činilo se kako Theron nije bila previše zabrinuta oko toga što se dogodilo i opušteno je nastavila obavljati svoje obaveze.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...