EDIN DŽEKO U NEVJERICI: Ludilo na utakmici, pogledajte krvnički start zbog kojeg su nogometaši Rome izgubili živce (VIDEO)

U sklopu priprema za novu sezonu, fudbaleri Rome i Porta odigrali su pripremnu utakmicu, u kojoj na kraju pobjednika nije bilo - 1:1.

  • Sport

  • 29. Jul. 2021  29. Jul. 2021

  • 0

Početkom nastavka, Roma je mogla do pogotka. U velikoj je šansi bio Edin Džeko, ali je kapiten bh. selekcije u 53. minuti šutirao pored gola.

Ipak, samo tri minute kasnije "Vučica" je povela preko Mancinija, koji je iskoristio lijepu asistenciju Zaniola.

U 64. minuti totalni haos na terenu nakon što je Pepe žestoko faulirao Henrikha Mkhitaryana. Kao da nije u pitanju prijateljski meč.

Pepe je udario igrača Rome i završio na terenu, ali ni Mkhitaryan nije ostao dužan i krenuo je u okršaj s defanzivcem Porta. U to su se uključili i ostali igrači oba tima, nakon čega je nastao pravi haos.

Treneri oba tima su, također, ušli u teren kako bi smirili strasti.

Kada se mislilo da će Rimljani slaviti u ovoj utakmici, njihovu mrežu je u 89. minuti zatresao Vitinha i tako ih ostavio bez pobjede.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...