OSTALA PRAZNINA NAKON ODLASKA SEMIRA EFENDIĆA: SDA raspušta odbor u Novom Gradu i imenuje povjereništvo

Nakon raspuštanja odbora, bit će imenovano povjereništvo, koje bi ovu važnu općinsku organizaciju trebalo voditi do izbora novog rukovodstva.

  • Politika

  • 29. Jul. 2021  30. Jul. 2021

  • 0

Stranka demokratske akcije (SDA) raspustit će svoj odbor u sarajevskoj općini Novi Grad, saznaje portal Klix.ba

Nakon raspuštanja odbora bit će imenovano povjereništvo, koje bi ovu važnu općinsku organizaciju trebalo voditi do izbora novog rukovodstva.

Promjene u Novom Gradu rezultat su odlaska općinskog načelnika Semira Efendića iz SDA, koji je iz matične stranke istupio u aprilu ove godine.

Kao potencijalni budući lideri, kako saznaje naš portal, spominju se zastupnik SDA u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Adnan Efendić te Safet Kešo.

O ovim i drugim temama raspravljat će stranačko Predsjedništvo, čiji je sastanak zakazan za naredni ponedjeljak u 15 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...