ODVAŽNA U STILU: Vanna u kombinezonu koji ističe njenu fit figuru (FOTO)

Vanna u vrlo upečatljivom izdanju kojim je dominirao crveni kombinezon predimenzioniranih nogavica...

  • Žena

  • 30. Jul. 2021  30. Jul. 2021

  • 0

Vanna je ljubiteljica odvažnih modnih kombinacija i boja koje laskaju njezinoj puti. Dokazala je to i na svom Instagramu.

Ivana Vrdoljak, poznatija i pod scenskim nadimkom Vanna, na društvenim mrežama rado objavljuje svoje street style kombinacije, koje su uvijek prožete zanimljivim detaljima, uzorcima, teksturama i krojevima.

Podijelila je i vrlo upečatljivo izdanje kojim je dominirao crveni kombinezon predimenzioniranih nogavica i s tričetvrt rukavima koji su dodatno ukrašeni resicama.

Tačnije, nosila je lepršavu kreaciju hrvatskog luksuznog brenda "Hippy Garden", iza kojeg stoji proslavljena dizajnerica Đurđica Vorkapić.


Crveni kombinezon istaknuo je fit figuru hrvatske pjevačice te je igrao sjajan kontrast njezinoj preplanuloj puti i plavoj kosi. Kreaciju "Hippy Gardena" dopunila je štiklama s vrtoglavim iglenim potpeticama te s nekoliko decentnih komada nakita, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...