MESSI SNIMIO SUPRUGU, ALI NEŠTO MU SE NIJE SVIDJELO: Klip je objavio, pa ga obrisao, međutim nije bio brz kao na terenu (VIDEO)

Lionel je snimio suprugu Antonelu dok vježba.

  • Sex i grad

  • 31. Jul. 2021  31. Jul. 2021

  • 0

Lionelu Messiju život se u posljednjih mjesec dana okrenuo za 180 stepeni.

Konačno je osvojio prvenstvo Južne Amerike s Argentinom, dogovorio je, još uvijek ne i potpisao, novi ugovor sa Barcelonom, pa ima dosta razloga za opušteni odmor.

Messi je s porodicom, poslije Miamija i Kariba, svratio u Barcelonu gdje će nastaviti odmor. I upravo je odatle, nesluteći, objavio video koji je napravio lom na društvenim mrežama.

Lionel je snimio suprugu Antonelu dok vježba, ali pošto je to uradio iz pomalo nezgodnog ugla, onda je njena zadnjica postala predmet komentara na društvenim mrežama, prenosi beogradski Kurir..

Messi je video ubrzo obrisao, ali je bilo kasno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...