"SKROMNA" ZABAVA ZA 65 ZVANICA: Otkriveni detalji proslave 40. rođendana Meghan Markle

Iako Meghan Markle nije službeno obznanila kako će proslaviti okrugli 40. rođendan, u javnost su već procurili neki detalji.

  • Žena

  • 01. Avg. 2021  02. Avg. 2021

  • 0

U srijedu, 4. augusta, Meghan Markle proslavit će 40. rođendan, a procurilo je u javnost da je za pripremu proslave unajmila Colina Cowieja, organizatora zabava koji je inače zadužen za partije Oprah Winfrey. Zabava bi se trebala održati u njenoj raskošnoj kući u Santa Barbari, jer kuća od 15 miliona dolara ima ogroman vrt i dovoljno privatnosti za bezbrižnu zabavu gostiju kojih će biti oko 65.

'Meghan želi malo druženje pa je pozvano oko 65 ljudi, uključujući najbliže prijatelje i porodicu. Colina joj je preporučila Oprah jer on organizira fantastične zabave', rekao je britanskim medijima izvor blizak vojvotkinji od Sussexa.

Očekuje se da će na rođendanskoj zabavi Oprah Winfrey i Gayle King s obzirom da se Meghan s njima zbližila otkako se preselila preko bare.

Na svom, već nekoliko godina zbrisanom blogu The Tig, Meghan Markle je 2016. otkrila zašto voli rođendane: 'Moja mama je uvijek govorila da su rođendane tvoje lične nove godine, Tvoja prilika da doneseš odluke samo za sebe i što si želiš u godini koja je ispred tebe.'

Prijašnje rođendane obilježila je na različite načine. Za svoj 36. rođendan otputovala je s princem Harryjem u Botswanu gdje su radili sa fondacijom 'Slonovi bez granica'.

Svoj 37. rođendan, prvi s titulom vojvotkinje, bila je gošća na vjenčanju prijatelja svog supruga, Charlieja van Straubenzeeja i Daisy Jenks. Sljedeći rođendan, njen 38., par je proveo u društvu tek rođenog sina Archieja kod kuće u Frogmore Cottageu prije nego što su odletjeli na Ibizu na porodični odmor.

Prošlogodišnja proslava 39. rođendana bile je mirna jer su se Harry i ona tek preselili u novi, impresivni dom u Kaliforniji. No, kakogod proslavila ovaj okrugli rođendan, zabava će vjerojatno biti skromnija od one koju je imala povodom rođenja prvog djeteta 2019.

Meghan je tad odletjela privatnim avionom u New York gdje je u ekskluzivnom hotelu The Mark priređena raskošna zabava za njene prijateljice među kojima su se našle Oprah Winfrey, Serena Williams i Amal Clooney, a taj 'sport' koštao je pola miliona dolara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...