IZJAVA KOJA JE ZAPREPASTILA SRBIJU: "Vučić ne bi bio živ da Vulina nije Bog poslao..."

Šta je Vujačić, zapravo, htio da kaže? Vjerovatno ni on sam ne zna, kao što je nepoznato zašto je predsjednika Srbije nazvao "Aleksandar Vuć" i preskočio dva slova njegovog prezimena.

  • Regija

  • 02. Avg. 2021  02. Avg. 2021

  • 0

Svetozar Vujačić, savjetnik ministra policije i, po vlastitom priznanju, rođak Marka Miljkovića iz Belivukove grupe, gostujući u emisiji kod Vladimira Đukanovića, čak je i samog Đuku zaprepastio izjavom koja će ući u anale današnjeg doba zla.

- Vulina kao da je Bog poslao u decembru mesecu da postane ministar unutrašnjih poslova. Ja tvrdim, s obzirom na to da sad znam ovo što znam, kažem ne da bi bio haos u državi, ja ne verujem da bi Aleksandar Vuć... bio živ da Vulin nije postao ministar - šokirao je nekadašnji advokat Vidovite Zorke i, kako je sam rekao, kandidat za advokata Dragana Markovića Palme ukoliko se protiv njega bude vodio postupak za podvođenje maloljetnica i posredovanje u prostituciji.

Šta je Vujačić, zapravo, htio da kaže? Vjerovatno ni on sam ne zna, kao što je nepoznato zašto je predsjednika Srbije nazvao "Aleksandar Vuć" i preskočio dva slova njegovog prezimena dok je davao ovu historijsku izjavu u kojoj je pokazao da ne zna čak ni kada je formirana vlada, a formirana je u oktobru 2020. godine.

Svetozar Vujačić je, inače, postao poznat javnosti kao redovni besjednik u Jutarnjem programu TV "Pink" kod kolege Sarape, a u žižu je dospio kada se njegovo ime spominjalo kao ime glavne osobe za kontakt između ministra policije Aleksandra Vulina i pripadnika kriminalne grupe Belivuk - Miljković, piše Direktno.rs.

Poznat je po tome što se nakon otkrivanja afere učitelja glume Mike Aleksića, koga je pet učenica optužilo za seksualno zlostavljanje, rekao da se sad može očekivati veliki broj lažnih prijava za silovanje?! Da bi dodatno objasnio svoju nevjerovatnu izjavu, Vujačić je na "Pinku" izgovorio da sad može da se očekuje da Marinika Tepić optuži Andreja Vučića za silovanje?!

Ovakvim izjavama Vujačić je opravdao povjerenje dvojca Vulin - Vučić u svakom pogledu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...