SUPRUGA KOBEJA BRYANTA S KĆERKAMA U DUBROVNIKU: Ne skidaju osmijeh s lica u šetnji Stradunom (FOTO)

Udovica Kobeja Bryanta napisala je u opisu objave iz Dubrovnika kako je ovaj izlet, prije smrti, dozvolio i legendarni košarkaš. 

  • Show

  • 03. Avg. 2021  03. Avg. 2021

  • 0

Na fotkama koje je Vanessa postavila na Instagram profil, djevojke ne skidaju osmijeh s lica te izgleda kako se jako dobro zabavljaju. Šetale su Stradunom, jele u restoranu i snimale grad s balkona.

Vanessa Bryant (39), udovica košarkaške legende Kobeja Bryanta, trenutno ljetuje s tri kćeri i prijateljicom u Dubrovniku, a koliko je oduševljena ovim gradom na obali, pokazuje na Instagram profilu. 

Naime, nakon što je u nedjelju otkrila kako je u Dubrovnik stigla kako bi ispunila želju najstarijoj kćeri Nataliji, koja je silno htjela posjetiti grad u kojem se snimala svjetski poznata serija "Igra prijestolja" ("Game of Thrones"), Vanessa ne prestaje objavljivati fotke njihovog provoda u hrvatskom najpopularnijem gradu na obali. 

 24sata

Na fotkama koje je Vanessa postavila na Instagram profil, djevojke ne skidaju osmijeh s lica te izgleda kako se jako dobro zabavljaju.

Šetale su Stradunom, jele u restoranu i snimile grad s balkona na lokaciji na kojoj su odsjele. 

24sata

Podsjetimo, udovica Kobeja Bryanta napisala je u opisu objave iz Dubrovnika kako je ovaj izlet, prije smrti, dozvolio i legendarni košarkaš.  

"Odvela sam klince u Kraljev Grudobran. Totalno Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dozvolio Nataliji da ode na putovanje u Hrvatsku sa svojim razredom iz srednje škole, ali je on otkazan zbog koronavirusa. Ja sam se potrudila da je Natalija ipak posjeti. Prekrasno je", otkrila je, prenosi 24sata.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...