NOVA ODLUKA VLADE KS: Evo do kada će raditi ugostiteljski objekti

Odluka je donesena zbog Sarajevo Film Festivala, kao što to bude slučaj svake godine, samo ovaj put uz obavezu poštivanja svih epidemioloških mjera koje su na snazi.

  • Vijesti

  • 05. Avg. 2021  06. Avg. 2021

  • 0

Vlada Kantona Sarajevo donijela je odluku o produženju radnog vremena svih ugostiteljskih objekata i to poslije ponoći, od 13. do 20. augusta.

Ova odluka je donesena zbog Sarajevo Film Festivala kao što to bude slučaj svake godine, samo ovaj put uz obavezu poštivanja svih epidemioloških mjera koje su na snazi.

Treba imati u vidu da se ovo odnosi na one ugostiteljske objekte čije je radno vrijeme inače do 23.00 sata.

Vlada je odlučila i da publika na stadionu neće trebati ni dokaz o vakcinaciji niti negativne testove, ali će se klubovi morati pridržavati ograničenog broja osoba na tribinama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...