HAOS NAKON ODLASKA MESSIJA: Pala klupska stranica Barcelone, pogledajte jutrošnje naslovnice novina u Španiji...

Najbolji igrač svijeta Lionel Messi neće više igrati u Barceloni.

  • Sport

  • 06. Avg. 2021  06. Avg. 2021

  • 1

To je jučer potvrdio katalonski klub, koji je na službenoj stranici objavio da "zbog finansijskih problema" ne može ponuditi Argentincu novi ugovor nakon što mu je krajem juna istekao stari. Argentinac je, navodno, bio zadovoljan drastično smanjenom plaćom i želio je ostati da bi mu predsjednik jučer lično saopćio da ga klub, jednostavno, ne može priuštiti.

Vijest o Messijevu odlasku iz Barcelone je, kao i prije godinu dana, kad se o tome prvi put pričalo, zapalila društvene mreže i sve najveće svjetske portale. Jutro nakon njezine objave, španski sportski listovi su očekivano senzacionalno popratili Messijev odlazak.

alt

"Bomba!", "Drama!", vrišti s naslovnica "Mundo Deportiva" i "Sporta", listova koji su tvrdili da je sve dogovoreno na relaciji Barca - Messi i da se očekuje da će uskoro objaviti nastavak saradnje.

alt

"Barcelona je dopustila Messiju da pobjegne", objavila je "Marca", koja je prva još prekjučer objavila da postoje problemi oko produljenja Messijevog ugovora.

"A10", odnosno "Adios", objavio je katalonski list "L'Esportiu".

alt

Inače, jutros je "pala" i klupska web-stranica nogometnog kluba Barcelona, a za 11 sati zakazana je konferencija za medije na kojoj će se doznati svi detalji o sudbini Lionela Messija. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...