"ZDRAVLJA I SREĆE": Fata Orlović danas slavi rođendan

Njena kćerka Hurija Karić na Facebooku je čestitala svojoj majci 78. rođendan. 

  • Društvo

  • 06. Avg. 2021  06. Avg. 2021

  • 6

Fata Orlović danas slavi rođendan. 

Njena kćerka Hurija Karić na Facebooku je čestitala svojoj majci 78. rođendan. 

"Sretan 78. rođendan! 

Zdravlje, sreća ako Bog da, sve tvoje što si uradila za svoju porodicu, čitavu Bosnu i Hercegovinu i čitav svjet, uradila si od srca i pravdi koju zaslužemo pravo nad svojim ognjištima u našoj prelijepoj Bosni i Hercegovini!

Volimo te! 

Tvoja djeca", napisala je ona. 

Fata Orović ustrajno se borila da bespravno izgrađeni objekt Srpske pravoslavne crkve ukloni iz svog dvorišta. 

Nakon godina i godina ustrajne borbe, presude Evropskog suda za ljudska prava, nebrojenih nasrtaja političara bosanskih Srba i institucija vlasti manjeg bh. entiteta, pravda je konačno pobijedila. 

Isti oni koji su je i fizički napadali, priređivali joj montirana suđenja, progonili je na svaki način... bagerima su do temelja srušili ckrvu u njenoj avliji. 

(Politicki.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...