KOBNA VOŽNJA U BiH: Žena s quadom sletjela na cestu i poginula

Nakon uviđaja, kojeg su obavili uposlenici PU Tomislavgrad, a dežurni ljekar Doma zdravlja konstatirao smrt, tijelo stradale je predano porodici.

  • Hronika

  • 06. Avg. 2021  06. Avg. 2021

  • 0

Na makadamskoj cesti Lipa - Barbarića livada pored Tomislavgrada u petak oko 15 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula 50-godišnja N.T. iz Tomislavgrada.

Kako je saopćeno je iz MUP-a Kantona 10, pedesetogodišnja N.T. iz Tomislavgrada je upravljajući četvorociklom (quad), marke Yamaha 350, švicarskih registarskih oznaka, izgubila nadzor nad vozilom te sletila s makadamske ceste, pri čemu je smrtno stradala.

Nakon uviđaja, kojeg su obavili uposlenici PU Tomislavgrad, a dežurni ljekar Doma zdravlja konstatirao smrt, tijelo stradale je predano porodici.

S događajem je upoznat i dežurni županijski tužitelj u Livnu, javlja Fena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...