OPTIMISTIČAN JE ŠAROVIĆ: "Bijeljina će za koju godinu biti predgrađe Beograda…"

"Nadam se da su i moje Sarajlije koje su došle u Bijeljinu, uz Semberce i Bijeljince, dale doprinos razvoju", rekao je Šarović.

  • Društvo

  • 09. Avg. 2021  09. Avg. 2021

  • 6

Predsjednik SDS-a i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH  Mirko Šarović rekao je da Bijeljina napreduje, ali su perspektive još mnogo veće.

"Bijeljina je na početku svog velikog uspona. Želim im da se ubrzano razvija, ali mogu da kažem da već sada ima izuzetne uslove za razvoj", rekao je gostujući u prazničnom programu BN TV-a.

"Nadam se da su i moje Sarajlije koje su došle u Bijeljinu, uz Semberce i Bijeljince, dale doprinos razvoju", rekao je Šarović i dodao: 

"Prije par dana, bili smo u Beogradu i ono što smo čuli od predsjednika Vučića i izgradnji autoputa, koji će da gradi Srbija sve do Bijeljine, možemo reći da će Bijeljina za koju godinu biti predgrađe Beograda."

Šarović je dodao da će to pružiti nove izazove za razvoj ovog grada.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...