HOROR U RANO JUTRO: Srušio se helikopter u kojem se nalazilo 16 osoba, pri slijetanju je pao u jezero...

Prema pisanju medija, helikopter je pri slijetanju pao u jezero.

  • Hronika

  • 12. Avg. 2021  12. Avg. 2021

  • 1

Helikopter MI-8 u kojem se nalazilo 16 osoba, srušio se u četvrtak rano ujutro na Kamčatki, poluotoku na ruskom dalekom istoku, saopćila je hitna služba.

Agencija Interfax izvijestila je da je u teškom slijetanju helikoptera na poluotoku Kamčatki najmanje sedmero preživjelih, dok je, prema novinskoj agenciji TASS, nesreću preživjelo devetero ljudi.

Helikopter sa 13 putnika i tri člana posade prevozio je turiste iz Moskve i Sankt Peterburga, izvijestila je novinska agencija RIA. Prema pisanju te agencije, helikopter je pri slijetanju pao u jezero.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...