VELIKI POŽAR U CRNOJ GORI: Uznemirujući snimci

Portal "Bar" prenosi da je za nepuna dva sata izgorjelo oko stotinu stabala maslina.

  • Regija

  • 12. Avg. 2021  13. Avg. 2021

  • 0

Kod mjesta Brinje u Mrkojevićima, oblasti između Bara i Ulcinja, trenutno je aktivan veliki požar.

Portal Bar prenosi da je za nepuna dva sata izgorjelo oko stotinu stabala maslina.

Vatrena stihija širi se prema Osnovnoj školi "Mrkojevići", a portal navodi da su ugrožene i kuće u blizini, pišu Vijesti.

Gašenje požara otežava vjetar.

Vatrogasci se na starom putu Dobra voda-Pečurice bore sa vatrenom stihijom, a pozvali su u pomoć i vatrogasce iz drugih opština.

U gašenju požara učestvuju i mještani, a na terenu je, sudeći po jednom od snimaka sa lica mjesta, i helikopterska jedinica.

Јedan od mještana, kome je u požaru izgorjelo više od 80 maslina, rekao je za portal Bar da vatra prijeti objektu škole i kućama.

Portal Јedro prenosi da je požar izbio oko 15.00 časova i zahvatio suvo rastinje i stabla kraj puta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...