POLICIJA SE OGLASILA U VEZI SA SFF-om I PARADOM PONOSA: “Komesar MUP-a Kantona Sarajevo donesi odluku i uvodi…”

"...prekovremeni rad za policijske službenike Uprave policije MUP-a KS."

  • Vijesti

  • 13. Avg. 2021  13. Avg. 2021

  • 0

"Večaras otvaranje SFF-a, u subotu Parada ponosa i kontraprotest, a u nedjelju utrka kroz grad. 

Niz ovih događaja je bio razlogom da policijski komesar MUP-a Kantona Sarajevo donese odluku o prekidu korištenja godišnjih odmora i uvede prekovremeni rad za policijske službenike Uprave policije MUP-a KS", kazao je Mirza Hadžiabdić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. 

To i sve druge planske aktivnosti poduzeti su s ciljem da svi ovi događaji proteknu u najboljem redu i miru na području Kantona Sarajevo.

Angažovan je dovoljan broj policijskih službenika, kako uniformisane, tako i kriminalističke policije, uz pomoć kolega iz drugih policijskih agencija.

S tim u vezi, iz MUP-a KS mole građane i posjetioce Kantona Sarajevo za razumijevanje, uz preporuku da svoje aktivnosti prilagode odobrenim izmjenama u odvijanju saobraćaja.

Također, skreću pažnju na obavezu poštivanja uputa koje građani i posjetioci, eventualno, dobiju od policijskih službenika ukoliko se budu kretali lokalitetima na kojima se održavaju planirani javni skupovi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...