DVIJE OSOBE POVRIJEĐENE U PUCNJAVI U MOSTARU: Poznat identitet napadača

Prema medijskim saznanjima, riječ je o Adnanu Šljiviću koji je od ranije poznat policiji

  • Hronika

  • 14. Avg. 2021  

  • 0

Sinoć oko 2 sata iza ponoći dogodila se pucnjava u Mostaru u kojoj su ranjene dvije osobe. Do upotrebe vatrenog oružja je došlo ispred ugostiteljskog objekta ''Pećina'' u Titovoj ulici u Mostaru.

Dvije osobe su zadobile prostrijelne rane i hospitalizirane su u Kantonalnoj bolnici ‘Dr. Safet Mujić.

Osoba koja je osumnjičena da je pucala je lišena slobode i vrši se kriminalistička obrada nad njom, a iz policije su naveli da se radi o osobi inicijala A.Š.

Prema medijskim saznanjima, riječ je o Adnanu Šljiviću koji je od ranije poznat policiji.

Baš kao što je i građanima Mostara poznato da nakon svakog Šljivićevog incidenta slijedi novi zahvaljujući neradu pravosudnih institucija.

Svoju ljubav prema oružju i nasilničkom ponašanju Šljivić rado dijeli javno na svojim profilima na društvenim mrežama, pišu Vijesti.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...