BURNO U AMERICI: Donald Trump pozvao Joea Bidena da podnese ostavku…

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump pozvao je aktuelnog predsjednika Joea Bidena da podnese ostavku zbog dešavanja u Afganistanu.

  • Svijet

  • 16. Avg. 2021  

  • 3

Bivši američki predsjednik Donald Trump je u saopćenju ocijenio da je vrijeme da Joe Biden podnese ostavku zbog onoga što je dozvolio da se “dogodi Afganistanu, porast broja oboljelih od COVID-19, uništavanje energetske nezavisnosti SAD-a i sakaćenja ekonomije”, prenosi New York Post.

Talibani su jučer, poslije brze ofanzive u kojima su osvojili najveći dio Afganistana, ušli u glavni grad Kabul i istakli zastavu na predsjedničkoj palati.

Podsjetimo, predsjednik Afganistana Ashraf Ghani napustio je zemlju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...