SVE SE MOŽE UNOVČITI: Maramica kojom je Messi brisao suze prodaje se za nevjerovatnih …(FOTO, VIDEO)

Početna cijena maramice je čak milion dolara.

  • Šareni svijet

  • 16. Avg. 2021  

  • 1

Odlazak Lea Messija iz Barcelone u PSG jedan je od najvećih nogometnih transfera u historiji.

Na posljednjoj presici u Barceloni, Messi je plakao dok se opraštao od kluba u kojem je proveo čitavu profesionalnu karijeru.

 

Sve vrijeme je suze brisao maramicom, a sada je neko to odlučio unovčiti. Naime, prema stranici Mercado Libre koja se bavi aukcijama, jedan od najnovijih eksponata je baš rupčić koji je Messi koristio dok se obraćao javnosti i navijačima.

alt

Navodno je i službeno potvrđeno kako je maramica autentična, ali će eventualni kupac za nju morati platiti pravo bogatstvo.

Naime, početna cijena maramice je čak milion dolara, prenosi Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...