NAKON PROZIVKI OGLASIO SE RONALDO: "Prekidam šutnju..."

Portugalac je poručio da svi koji ga poznaju svjesni koliko je fokurisan na svoj posao.

  • Sport

  • 17. Avg. 2021  17. Avg. 2021

  • 0

Cristiano Ronaldo oglasio se na društvenim mrežama zbog činjenice da ga brojni mediji proteklih dana sele od kluba do kluba.

Portugalac je poručio da svi koji ga poznaju svjesni koliko je fokurisan na svoj posao.

- Manje priče, više rada, moj je moto od početka karijere. S obzirom na sve što je rečeno i napisano, moram odrediti svoju poziciju - počinje zvijezda Juventusa uz napomenu da se o njegovoj budućnosti na neozbiljan način spekuliše u medijima, da je to nepoštovanje njega kao čovjeka i fudbalera, a više od toga nepoštovanje klubova koji su uključeni u glasine, njihovih fudbalera, osoblja.

Ronaldo se dovodio u vezu s povratkom u Real Madrid. Kaže da je ta priča ispričana.

- Moja priča u Real Madridu ispisana je riječima, brojevima, trofejima, rekordima... Nalazi se u muzeju Santiago Bernabeu stadiona i mislima svakog navijača.

- Kao i za najnoviju epizodu u Španiji, bilo je čestih vijesti i priča koje su me povezivale s nizom klubova u različitim ligama, a da niko nije bio zabrinut da pokuša saznati pravu istinu. Prekidam svoju šutnju jer ne mogu dopustiti ljudima da se igraju s mojim imenom. Ostajem fokusiran na karijeru, rad, posvećen i spreman na nove izazove s kojima se suočavam. Sve ostalo? Sve ostalo je samo priča - zaključio je Ronaldo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...