SLAVNA PJEVAČICA IZNENADILA SVE: Madonna objavila fotografije s proslave rođendana, niko ne vjeruje da je odavno zagazila u sedmu deceniju života...

Madonna je podijelila fotografije s proslave rođendana.

  • Show

  • 18. Avg. 2021  

  • 0

Madonna je nedavno proslavila svoj 63. rođendan.

Na zabavu u Italiji došla je privatnim avionom sa svoje šestero djece: kćerima Lourdes (24), Mercy James (15) i blizankama Estere i Stellom (8) te sinovima Roccom (21) i Davidom (15). Uz njih je bio i Madonnin 36 godina mlađi dečko, plesač Ahlamalik Williams (27).

Madonna je podijelila fotografije s proslave, a među njima se našla i rijetka fotografija na kojoj su sva Madonnina djeca na okupu.

- Pod čarolijom Bizantskog carstva - napisala je pjevačica u opisu fotografija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...