SMIJEŠNI SNIMAK SKUPIO VIŠE OD MILION PREGLEDA: Pogledajte reakciju mačke kad je ispred sebe ugledala čašu mineralne vode (VIDEO)

Maca je radoznalo posmatrala balončiće koji su se dizali u čaši, a onda je šapicom gurnula limun na dno čaše.

  • Šareni svijet

  • 19. Avg. 2021  19. Avg. 2021

  • 0

Kako prenosi stranica Cats of Instagram, vlasnica mačke snimila je svoju ljubimicu u trenutku kad je, prvi put u životu, vidjela čašu mineralne vode.

Maca je radoznalo posmatrala balončiće koji su se dizali u čaši, a onda je šapicom gurnula limun na dno čaše.

Ipak, ni to joj nije bilo dovoljno pa je njuškicu stavila u čašu s ciljem da utvrdi odnosno proba o čemu se tu zapravo radi. 

Smiješni video skupio je preko milion pregleda, a radoznala Chia dobila je preko 140.000 lajkova na društvenoj mreži Instagram.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...