ELDIN BRĐANIN PORUČIO: "Bijednim šovinistima i huškačima pomoći nema"

"Ostavljamo razne Medenice i Rakoviće u svijetu bijednog nacionalizma i šovinizma, gdje su svi protiv njih, gdje pomamljuju i huškaju ljude plasirajući lažnu tezu da su Srbi vječite žrtve, da je sva nepravda usmjerena protiv njih", kaže Brđanin.

  • Regija

  • 19. Avg. 2021  

  • 1

Član Glavnog odbora DPS-a Eldin Brđanin reagovao je na pisanje portala IN4S.

“Izvjesni Medenica i portal In4s taman su se našli. On sa psovkama i izlivima nervoze, oni kao glasilo koje u kontinuitetu baštini govor mržnje i šovinizam. Frustrirani neopismenjeni šovinista, logično, sebe jedino može pronaći u ulozi sitnog plaćenika koji potpisuje neartikulisane objave na jednako plaćeničkom portalu, bezuspješno pokušavajući da dokaže kako je služiti tuđinu čestitije nego najprije biti odan sopstvenoj državi i narodu. O njegovoj moći rasuđivanja i doživljaju stvari najbolje govori to što se izdaje za kakvog velikog vjernika i hrišćanina – očito nekog neobičnog, novokomponovanog, koji neprestano emituje mržnju, fašizam, prijeteći i vrijeđajući, u nemogućnosti da suzbije sopstvene frustracije”, ističe Brđanin.

Prema njegovim riječima, Medenica kao i onaj nesrećni estradni historičar Raković koji se iz centra Beograda bavi popisom u Crnoj Gori, i smišlja kako da nekim etničkim inženjeringom, smanji broj pripadnika druge nacije a našu državu u kojoj žive u miru stoljećima narodi svih nacija, napravi dominantno srpskom.

Ostavljamo razne Medenice i Rakoviće u svijetu bijednog nacionalizma i šovinizma, gdje su svi protiv njih, gdje pomamljuju i huškaju ljude plasirajući lažnu tezu da su Srbi vječite žrtve, da je sva nepravda usmjerena protiv njih. Sažaljevamo takve poput Medenice i Rakovića, na kraju im poručujemo kako za svoje probleme uvijek mogu potražiti stručnu pomoć. Odluče li se na taj korak, imaće punu podršku iz Crne Gore”, poručio je Brđanin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...