DOLAZAK MESSIJA UZBURKAO STRASTI: Procurio snimak s treninga PSG-a, u glavnoj ulozi jedan od najboljih nogometaša svijeta...

On je prije tri godine iz Monaca došao u PSG uz odštetu od 180 miliona eura, u posljednjih godinu dana odbio je niz ponuda kluba da produži ugovor koji mu završava idućeg ljeta te je cijelo vrijeme očijukao s Realom.

  • Sport

  • 20. Avg. 2021  

  • 0

Video koji prikazuje koliko je Kylian Mbappe otuđen od saigrača u PSG-u postao je viralan te ga ljubitelji nogometa na društvenim mrežama masovno dijele kao još jedan dokaz da vjerovatno najbolji mladi nogometaš svijeta odlazi iz PSG-a.

Na snimci se vidi kako svi igrači PSG-a sjajno raspoloženi i nasmijani u grupi izlaze na trening i odmah počinju vježbati, dok se iza njih sam bezvoljno vuče Mbappe.

Njegova nezainteresiranost je u potpunoj suprotnosti s odličnom atmosferom te povezanošću u momčadi koja vlada u PSG-u nakon dolaska niza zvijezda ovog ljeta predvođenim Leom Messijem.

Messi, Ramos, Donnarumma, Wijnaldum, sjajno su se uklopili u ekipu, no, atmosferu kvari Kylian Mbappe. On je prije tri godine iz Monaca došao u PSG uz odštetu od 180 miliona eura, u posljednjih godinu dana odbio je niz ponuda kluba da produži ugovor koji mu završava idućeg ljeta te je cijelo vrijeme očijukao s Realom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...