STRAVA KOD DOBOJA: Muškarca usmrtio voz, sjedio je na mostu preko rijeke Bosne...

Željeznice Republike Srpske izražavaju žaljenje zbog vanrednog događaja i upućuju iskreno saučešće porodici nastradalog.

  • Hronika

  • 21. Avg. 2021  

  • 0

Nepoznati muškarac smrtno je stradao kada ga je udario putnički voz između željezničkih stanica Kostajnica - Stanovi kod Doboja, saopćeno je iz preduzeća Željeznice Republike Srpske.

Iz ŽRS-a navode da se ovaj događaj desio sinoć u 21.30 sati, te da je muškarac sjedio na kolosijeku na mostu preko rijeke Bosne i da se nije pomjerao uprkos zvučnom signalu upozorenja mašinovođe.

- Na mjesto događaja po prijavi izašle su nadležne službe Hitne pomoći i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za vanredne događaje Željeznica Republike Srpske, navodi se u saopćenju.

Željeznice Republike Srpske izražavaju žaljenje zbog vanrednog događaja i upućuju iskreno saučešće porodici nastradalog.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...