"A VIĐE OVOG. I USLIKAO SE": Nazvao Jadranku Kosor "starom ustaškom k***om". Brutalno ga je ponizila odgovorom

“Bezbroj te lijepe djece koja izbezumljena trče tražeći izlaz iz Kabula, vraćaju mi sjećanja na vukovarsku, djecu Dalja i Srebrenice", napisala je Kosor

  • Regija

  • 21. Avg. 2021  21. Avg. 2021

  • 0

Jadranka Kosor ovog se tjedna naišla na udaru komentatora, mahom onih iz Srbije, nakon što je djecu iz Afganistana u ponedjeljak usporedila s malim Vukovarcima ’91.

“Bezbroj te lijepe djece koja izbezumljena trče tražeći izlaz iz Kabula, vraćaju mi sjećanja na vukovarsku, djecu Dalja i Srebrenice. Neizvjesna još jedna noć u kojoj možemo samo tugovati”, glasila je objava bivše hrvatske premijerke koju je komentiralo više od 500 korisnika Twittera.

S obzirom da ova društvena mreža kod nas baš i nije popularna, ova količina komentara prilično govori o reakciji na dvije Kosoričine rečenice.

Kosor ih javno proziva

No, zna se Kosor boriti s takvim. Neke od onih najgnjusnijih komentara osobno je izdvojila i izvrgla ih javnoj sramoti. “Gradite naciju na prosutim dječjim utrobama, usta te mrtva j***. Niste svjesni šta vas čeka”, bila je prva poruka koju je Kosor posebno izdvojila.

“Blokiram, blokiram pa izdvojim ponešto. Koliko mržnje i prijetnji iz Srbije. Šteta. Žalim te ljude, zaista“, odgovorila je ovom internetskom ratniku.

Izvjesnog Slavišu još je bolje podbola. On ju je nazvao “k*** starom ustaškom.

“A viđe ovog. I uslikao se!””, poručila mu je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...