NAPUCALA GA I RONALDOVA BIVŠA: Slavni reper potpuno potonuo, ljubav je kratko trajala…

Reper je trenutno u brakorazvodnoj parnici, no američki mediji objavili su kako mu u ljubavnom životu i danas ne cvjetaju ruže.

  • Show

  • 23. Avg. 2021  

  • 0

Reper Kanye West (44) u brakorazvodnoj je parnici s Kim Kardashian (40). U junu se počelo šuškati da je reper u vezi s manekenkom Irinom Shayk (35), s kojom je u prošlosti poslovno sarađivao.

Irina i Kanye početkom juna viđeni su kako provode vrijeme u Provansi u Francuskoj, gdje su proslavili Kanyeov rođendan. Tada je izvor za Page Six rekao kako Irina ne planira započeti vezu s reperom.

- Irini se Kanye sviđa kao prijatelj i ne želi vezu s njim - tvrdi spomenuti izvor, te dodaje da je reper pozvao Shayk da mu se pridruži na reviji modne kuće Balenciaga u Parizu, što je manekenka odbila.

No, samo nekoliko dana nakon što je Page Six prenio tu informaciju, izvor za People rekao je da je manekenka nesretna što kruže takve  "laži".

Nedugo nakon te vijesti druga osoba za People tvrdi da je par ipak prekinuo.

- Njihova veza nikada nije bila ozbiljna - izjavio je izvor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...