ANTONIJEVIĆ POSLIJE DEGENEKA U NIŠU: „Bjelogrlićev napad bio je mučko i podlo djelo, kad pogledate snimak…“

Reditelj Predrag Gaga Antonijević pojavio se u jednoj televizijskoj emisiji sa modricima po licu i naveo kako nije provocirao glumca Dragana Bjelogrlića kada se desio incident u niškom hotelu.

  • Regija

  • 24. Avg. 2021  

  • 1

Osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje glumcu Draganu Bjelogrliću nakon što je u separeu niškog hotela udarao reditelja Predraga Antonijevića koji tvrdi da glumac i on nisu imali nikakvu komunikaciju te večeri.

„Sve te priče o tome da sam ja njega provocirao je izmislio u policiji na saslušanju da bi opravdao ono što je uradio. Apsolutno nikakav kontakt nismo imali. Kada se vrati kamera dva, tri sata unazad jasno vidi da sjedimo, ja iza jednog, on iza drugog ugla, nikakve komunikacije nije bilo“, rekao je Antonijević tokom svog gostovanja na TV Pink.

Antonijević je rekao kako je Bjelogrlićev napad bio „mučko i podlo djelo“, te da glumca nije vidio kada mu je prišao jer je sjedio okrenut na suprotnu stranu.

On je rekao i kako je zbog boje majice Bjelogrlića pomislio da se radi o konobarici.

„Kada sam krenuo sam da se okrećem, mislio sam da je konobarica, on je imao belu majcu, a ona belu košulju i direktno sam popio pesnicu bez i jedne reči“, izjavio je Antonijević u emisiji i dodao:

„Nisam mogao da ustanem jer to bio nizak i mekan kauč, bio sam kao vreća za udaranje.“

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...