PJEVAČU SADIKU HASANOVIĆU DOŽIVOTNO ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU: "Sandžak moj na Bosnu mi miriše"

To je saznao nakon što je pokušao prijeći granicu iz Crne Gore kako bi došao u Novi Pazar.

  • Estrada

  • 24. Avg. 2021  24. Avg. 2021

  • 8

Sadiku Hasanoviću iz Srebrenika, a porijeklom iz Srebrenice, doživotno je zabranjen ulazak u Republiku Srbiju.

To je saznao nakon što je pokušao prijeći granicu iz Crne Gore kako bi došao u Novi Pazar u Sandžak. Službenici, prije nego što su mu uručili odluku o zabrani ulaska, pretresli su i njega i automobil.

Kako se navodi u odluci, razlog zbog kojeg mu je zabranjen ulazak u Srbiju jeste da "je utvrđeno da u vezi s ulaskom i boravkom stranaca na teritoriji Republike Srbije postoji negativna procjena bezbjednosnog rizika", prenosi Avaz.ba.

Nakon što je objavljena ova informacija, Sadik je na Instagram storiju napisao: "Bosno moja, divna mila. Ima jedna pjesma koja kaže: 'Sandžak moj, Sandžak moj na Bosnu mi miriše, sve je ovdje isto k'o da sam kod kuće'".

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...