JE LI INCIDENT U SRBIJI PRESUDIO: Obrisan Instagram profil Bube Corellija, PRATILO GA POLA MILIONA LJUDI

Iako se reper nije zvanično oglasio povodom brisanja, fanovi smatraju da je nedavni skandal u Srbiji utjecao na njegov nestanak sa društvenih mreža. Također, nisu sigurni da li je profil obrisao sam reper ili je ipak suspendovan.

  • Estrada

  • 25. Avg. 2021  25. Avg. 2021

  • 0

Nakon nedavnog incidenta i zabrane ulaska u Srbiju koju su dobili bh. reperi Jala Brat i Buba Corelli, sa društvene mreže Instagram obrisan je profil Corellija koji je pratilo više od 500.000 ljudi.

Iako se reper nije zvanično oglasio povodom brisanja, fanovi smatraju da je nedavni skandal u Srbiji utjecao na njegov nestanak sa društvenih mreža.Također, nisu sigurni da li je profil obrisao sam reper ili je ipak suspendovan.

Jala Brat i Buba Corelli nastupali su u Nišu 31. jula 2021. godine i tom prilikom se dogodio incident, kada su dvojica pripadnika osiguranja repera gurnuli maloljetnika sa bine, a zatim ga je jedan od njih i udario.

Zbog ovog događaja dvojcu je zabranjen ulazak u Srbiju te je potom njihov nastup na Music Week festivalu koji se održava na Ušću u Beogradu morao biti otkazan.

Nakon incidenta muzičari su se oglasili na Instagramu kazavši: “Dragi moji, želim da se kratko osvrnem na događaj u Nišu. Ni moj kolega ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio organizator. Bili smo na bekstejdžu i čekali svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i apsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja”, piše Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...